Környezettudatosság

Céges autók

Cégünk környezettudatos viselkedésének kiemelt területe a munkavégzésünk során használt gépjárművek kiválasztása és azok üzemeltetése.

Ennek érdekében:

  • gépjármű flotta 2 évnél fiatalabb, korszerű gépjárművekből áll
  • mindegyik kis fogyasztású, betartják az előírt környezetvédelmi előírásokat
  • a flotta autóinak környezetvédelmi osztály besorolása: Euro 6

Az autók rendszeres márkaszervíz ellenőrzéseken és karbantartásokon vesznek részt, műszaki állaguk szinten tartása érdekében.
A flotta autóinak cseréje folyamatos, a futásteljesítmény és az életkor alapján, ezzel biztosítva, hogy mindig korszerű és műszakilag hibátlan, a környezetet legkevésbé terhelő gépjárművekkel dolgozzunk.

A gépjárműveket használó kollégák képzése során felhívjuk figyelmüket a gazdaságos vezetési stílusra, annak érdekében, hogy csökkenjen az üzemanyag felhasználás és ezzel a motorok által kibocsátott káros anyag mennyisége.   

Az útvonalak rövidítésére - és ezzel a környezet kímélésére - GPS alapú navigációs megoldásokat alkalmazunk. Célunk mindezekkel az élhetőbb környezet hosszú távú megőrzésének elősegítése.

Szelektív hulladékgyűjtés

Mind az irodai élet során felhalmozódó papír- és háztartási-, mind az elektronikai hulladék külön tárolóban gyűlik, ezzel biztosítva egy zöldebb környezetet.

Energiatakarékos fényforrások

Minden irodahelyiségben LED-ed izzókat alkalmazunk, így amellett, hogy energiát takarítunk meg, a hosszabb élettartam miatt kevesebb hulladékot is termelünk.