Érvényes: 2018. szeptember 13-tól visszavonásig

Amennyiben webáruházunk vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési és Felhasználási Feltételeinket (továbbiakban: ÁSZF), és kizárólag abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben az ÁSZF minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve.

A webáruház működésével, megrendelési és szállítási folyamataival kapcsolatosan felmerülő kérdések esetén a megadott elérhetőségeinken rendelkezésére állunk!

Megrendelésének leadásával Ön a Replant 4 Care Kft. vásárlója lesz.

Az eladó:

Az eladó minden termék esetében a Replant 4 Care Kft.

Adataink:

Cégnév: Replant 4 Care Kft.
Cím (székhely): 1119 Budapest, Fehérvári út 79.
Levelezési cím: 1119 Budapest, Fehérvári út 79. Dél-Buda Center Irodaház, IV. emelet.
Adószám: 11928364-2-43
Céget bejegyző bíróság neve: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága
Cégjegyzékszám: 01-09-683731
Ügyfélszolgálat: rendeles@replant4care.hu
Telefonszám: +36 1/522-2888 (munkanapokon 8-16 óráig)
Fax: +36 1/522-2889

A szerződés tárgya:

A szerződés tárgya a Replant 4 Care Kft. webáruházában található valamennyi árucikk. Az árucikkek tulajdonságait, jellemzőit az árucikkhez tartozó konkrét oldal tartalmazza.

Vételár, fizetési feltételek:

Az árucikkek mellett feltüntetett ár az árucikk vételára, amely tartalmazza az általános forgalmi adót is. A termékek mellett szereplő vételárak biztosan nem változnak meg a megrendelés leadása és az árucikkek kézhezvétele közötti időszakban, Ön tehát azt az árat fizeti, amelyet megrendeléskor lát az oldalon.

Amennyiben az üzletünkben történő személyes átvételt választja, a webáruházunkban megrendelt termékeket a helyszínen, készpénzben, bankkártya vagy egészségpénztári kártya segítségével fizetheti ki. (Egészségpénztári kártyával történő fizetés esetén, kérjük érdeklődjön ügyfélszolgálatunknál a termék elszámolhatóságával kapcsolatban.). Az átvétel időpontjáról e-mail címére értesítőt küldünk.

Ha a termékek házhozszállítását kérte, akkor a következő fizetési módok állnak rendelkezésre:

- Utánvét: az áru átvételekor, készpénzben.
- Banki előreutalás: a termék szállításáról akkor intézkedünk, ha az összeg (a termék ára és a postaköltség) megérkezett a Replant 4 Care Kft. bankszámlájára, kérjük hivatkozzon a megrendelés számára.

Fizetés a helyszínen

Replant 4 Care üzletekben: Megrendelését az átvételkor fizetheti készpénzzel, bankkártyával és egészségpénztári kártyával.

Személyes átvétel üzletünkben:

A megrendelt termékeket személyesen is átveheti üzleteinkben. Üzleteinkben történő átvétel esetén szállítási költséget nem számítunk fel.
Megrendelésének rögzítéséről e-mailben értesítjük. A megrendelt terméket 5 munkanapig tesszük félre, előzetes megbeszélés alapján ettől el tudunk térni. Átutalás esetén a terméket akkor tudjuk átadni, ha az összeg megérkezett a Replant 4 Care Kft. bankszámlájára.

Házhozszállítás:

A Replant 4 Care Kft. kizárólag Magyarország területére címzett megrendeléseket fogad el. A Magyarország területén kívüli címre történő szállítás nem lehetséges. A szállítási költséget a megrendelés véglegesítésekor rendszerünk automatikusan kalkulálja, az emlékeztető e-mailben fizetendő végösszeg tartalmazza a szállítási költséget is! Ha egyszerre több terméket rendel meg, csupán egyszer számítjuk fel a szállítási költséget akkor is, ha (pl. ideiglenes készlethiány miatt) csak több részletben tudjuk teljesíteni megrendelését.

A szállítási költség utánvét és előre utalás esetén:

  • MPL kézbesítés, PostaPont, Postán maradó, Csomagautomatába: 0-20 kg-ig: 990 Ft
  • GLS futárszolgálat: 2000 Ft
  • MPL Háznál történő kézbesítés esetén: 0-10 kg-ig bruttó 1990 Ft/db.
  • MPL Háznál történő kézbesítés esetén: 10-20 kg-ig bruttó 2990 Ft/db.
  • MPL Háznál történő kézbesítés esetén: 20-40 kg-ig bruttó 5990 Ft/db.

A fenti árak az áfát (27%) tartalmazzák.

50 000 Ft feletti rendelési esetén a szállítási költséget átvállaljuk.

A vásárlástól való elállás joga:

A 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet értelmében a vásárló indoklás nélkül elállhat a vásárlástól, a kézhezvételtől számított 14 munkanapon belül. Kézhezvételnek bolti átvételnél a pénztárbizonylat kiállításának időpontját, házhozszállítás esetén a csomag átvételének napját értjük.

Az elállási jog gyakorlása esetén a fogyasztót a termék visszajuttatásának költségén kívül más költség nem terheli, a vállalkozás azonban követelheti a nem rendeltetésszerű használatból adódó anyagi kár megtérítését. Bizonyos esetekben azonban nem illeti meg a fogyasztót az elállási jog.

Ilyen esetek az alábbiak:

  • Olyan termék esetén, melynek ára a vállalkozás által nem irányítható pénzpiaci mozgások, ingadozásoktól függ.
  • Kifejezetten a fogyasztó kérésére, az ő által szabott igények alapján egyedi kérésének megfelelően került előállításra, gyorsan romló élelmiszerek esetén.
  • Hang, illetve kép, vagy szoftver esetén, ha a csomagolását felbontotta.

A vállalkozó a termék visszaérkezését követően a kormányrendelet értelmében haladéktalanul, de legkésőbb 30 napon belül visszatéríti a termék vételárát a fogyasztó részére.

A fogyasztó elállási jogáról a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendeletből tájékozódhat, melyet teljes terjedelmében azt alábbi linkre kattintva érhet el: Elálllási jog.

Elállási jog gyakorlásának menete

Amennyiben élni szeretne elállási jogával annak jelzését megteheti a megadott elérhetőségeink valamelyikén írásban (levél, e-mail), vagy telefonon. Postai úton írásban történő jelzés alkalmával a postára adás időpontját vesszük figyelembe, telefonon történő jelzés alkalmával pedig a telefonon történő jelzését. Postai úton történő jelzés esetén feltétlenül ajánlott küldeményként adja fel jelzését, így tudja igazolni a postára adás dátumát. A megrendelt terméket postai úton, vagy futárszolgálat segítségéve juttassa vissza a cégünk címére. Fontos, hogy a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségek a Vásárlót terhelik, a portósan (utánvéttel) küldött csomagokat cégünknek nem áll módjában átvenni!

 Az általunk forgalmazott termékek ára a forint vezető devizákhoz viszonyított  gyengülése miatt változhat. Az árváltozás jogát fenntartjuk.